Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Üniversitemizi Ağırladı

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Muhammet Emin ŞEN, 02 Mayıs 2024 tarihinde Dış İlişkiler Koordinatörü Doç.Dr.Mehmet YILDIZ ve Uluslararası Öğrenci Birimi Şube Müdürü Aysel BARBOROZ’u makamında ağırladı.
Yapılan görüşmede, Uluslararası öğrencilerin öncelikle denklik işlemleri olmak üzere, taraflarca uygun görülen her alanda planlı çalışmalar yürütülerek öğrencilerin iş ve işlemlerinin daha çabuk ve koordineli olarak yapılması üzerinde planlama yapıldı.
Bu bağlamda, uluslararası öğrencilerin yüz yüze kayıt tarihlerinde  Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünün açacağı bilgilendirme masası ile  birebir öğrencilere destek verilmesi, çeşitli kurslardan uluslararası öğrencilerin yararlandırılması, ilköğretim öğrencileri ve uluslararası öğrencileri buluşturacak projeler üzerinde görüşüldü. Toplantının amacına ulaşmasını temenni eder, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.