Ülkemizde Kendi İmkânlarıyla Eğitim Alan Uluslararası Öğrencilere

Türkiye Burslusu Olmayan Öğrencilere

Değerli Uluslararası Öğrenciler,

YTB tarafından yürütülmekte olan Türkiye Bursları Programı, başarılı uluslararası öğrencilerin Türkiye’de yükseköğretim düzeyinde burslu eğitim almaları ve ülkelerimiz arasındaki ilişkilere katkı sağlamalarını hedeflemektedir. Program kapsamında sadece burslu olarak Türkiye’ye gelmiş öğrencilere değil, kendi imkânları ile ülkemizde eğitim alan uluslararası öğrencilere yönelik de çeşitli burs ve eğitim imkânları sunulmaktadır. Başkanlığımız tarafından kendi imkânlarıyla okuyup belirli düzeylerde akademik başarı yakalayanlara sunulan Başarı Burs programının yanı sıra, tüm uluslararası öğrencilere açık olan Uluslararası Öğrenci Akademileri ve çeşitli kültürel-sosyal etkinliklerden bu kapsamda söz edilebilir.

Türkiye’deki uluslararası öğrencilerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve ülkemizde Türkiye Bursları kapsamı dışında eğitim görmekte olan siz değerli uluslararası öğrencilerimize sunduğumuz hizmetlerin geliştirilebilmesi amacıyla bir anket çalışması düzenlemekteyiz. Anket çalışmasına katılımınız, sizlere ve sizden sonra Türkiye’de eğitim alacak uluslararası öğrencilere yönelik kurumlar tarafından sunulan hizmetlerin geliştirilmesi açısından son derece önemlidir. Ayrıca, ankete katılan öğrenciler arasından yapılacak çekiliş ile belirlenen öğrencilere cep telefonu, tablet, bluetooth kulaklık, akıllı saat, harici bellek gibi çeşitli hediyeler de verilecektir.

Anket çalışmasına katılmak isteyen öğrenciler aşağıdaki linkten üniversitesini seçip mail adresini girerek kayıt oluşturabilirler. Kayıt sonrası anket linki mail adresinize iletilecektir.

Katkılarınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

YTB Türkiye Bursları