TÜRKİYE BURSLULARI KAYIT İŞLEMLERİ

TÜRKİYE BURSLARI ONLİNE KAYIT İŞLEMLERİ!

Online Kayıt Evrakları Gönderme Adresi: isokayit@comu.edu.tr

Online Kayıt Süreci: Türkiye Burslusu kesin kayıt hakkı kazanan adaylar aşağıdaki kayıt evraklarını isokayit@comu.edu.tr e-mail adresine göndermelidir. (e-mail konu kısmına Ad Soyad ve Burs No’nuzu yazınız.)

************************************************

ONLİNE KAYIT EVRAKLARI

1-Kabul Mektubunuz

2-Bursluluk Taahhütnameniz

3-Lise Diploması ve Transkript

4-Pasaportunuz (resimli sayfası)

5-Denklik Belgeniz  (varsa)

6-Türkiye Burslusu Kayıt Formu TIKLAYINIZ…(Formu doldurup çıktısını alıp gönderi yapınız)

******************************************************

*Kaydı tamamlanan öğrenciler ÇOMÜ-TÖMER ile iletişime geçmelidir

* Onsekiz Mart Üniversitesi’nde eğitim görmeye hak kazanan uluslararası öğrenciler, yönergemizde belirtilmeyen; başvuru/yerleştirme işlemleri ile ilgili konularda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın Kararlarına, eğitim öğretim ile ilgili konularda;“Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Önlisans, Lisans  Eğitim – Öğretim ve Sınav Yönetmeliği”, “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yabancı Dil Eğitim Öğretimi ve Yabancı Dil Hazırlık Eğitim Öğretimi Yönergesi” ve “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Eğitim – Öğretim Yönergesi hükümlerine göre işlem görürler.

*Üniversitemize kayıt yaptıran öğrenciler tüm öğrencilik işlemlerinin takibinden sorumludur.

*Kayıt için istenilen belgelerin orjinalleri ileride sizden istenecektir.

********************************************

ÇOMÜ Ailesi olarak tüm öğrenci adaylarımızı tebrik eder, 2020-2021 Akademik Yılında Başarılar Dileriz…