EK YERLEŞTİRME ŞAHSİ BAŞVURU

.

EK YERLEŞTİRME ŞAHSİ BAŞVURU

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi-Yurt Dışından Gelen Öğrencilerimizin Yerleştirme ve Ek Kontenjanlarının kesin kayıtlarının yapılmasına müteakip; kontenjanların doluluk oranlarının yeterli olmaması ve gelen talepler doğrultusunda  şahsi başvuru alınacaktır.

*2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında   herhangi bir programa yerleşen fakat kesin kaydını yaptırmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  pasaport aslı ve 1 adet fotokopisi, Lise diplomasının aslı ve onaylı Türkçe tercümesi, Lise not ortalamasını gösterir belge (transkript) aslı ve noter onaylı Türkçe tercümesi ile birlikte, 24-25 Ekim 2019 tarihlerinde 09:00-16:00 saatleri arasıda Rektörlük B-Blok Uluslararası Öğrenci Ofisine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Adayların Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yurtdışından öğrenci kabul yönergesi ve Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) Yurtdışından öğrenci kabulüne ilişkin belirlemiş olduğu başvuru esasları çerçevesinde sağlayıp sağlamadıklarını kontrol etmeleri gerekmektedir.

Kayıt kabul takvimi aşağıdaki gibidir:

Ek Yerleştirme Başvuru İlanı

23 Ekim  2019

Ek Yerleştirme Başvuru Tarihi

24-25 Ekim 2019

Ek Kontenjan Aday Kesin Kayıt Tarihleri

31 Ekim - 1 Kasım  2019

Başvuracak adayın kesin kayıt hakkı kazanması durumunda istenecek belgeleri ibraz etmesi istenecektir. Eksik evrakla başvuru yapılamayacaktır. Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler 30 Ekim 2019 günü sayfamızda yayınlanacaktır.

Ekler

5. ek kontenjan.pdf