EK KONTENJAN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAY LİSTESİ

KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ İLANI

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Uluslararası öğrenci Ek Yerleştirme Sonuç İlanı için tıklayınız.

Kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları 17-21 Eylül 2018 tarihlerinde (5 işgünü) Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi Troya Kültür Merkezinde yapılacaktır. Öğrenim ücreti ve katkı payları için Kampüsümüzde bulunan Ziraat Bankası Şubesine kayıt masası tarafından yönlendirileceksiniz. Ayrıca Onsekiz Mart Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uyg. ve Araştırma Merkezi (TÖMER) danışma masası tüm öğrencilerimize yardımcı olacaktır. Eksik ,onaysız belge ve fotokopi  ile kayıt yapılmaz. Denklik Belgeleri olmayan adaylar ikamet izni çıktıktan sonra ilgili Milli Eğitim Müdürlüğünden belgelerini talep edeceklerdir.

Kesin Kayıt evrakları için tıklayınız.

EKSONUC.pdf
evraklar.pdf