EK KONTENJAN BAŞVURUSU

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KABUL KOMİSYONU'nun aldığı karar gereğince

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi-Yurt Dışından Gelen Öğrencilerimizin 3. Ek Yerleştirme ve Ek Kontenjanlarının kesin kayıtlarının yapılmasına müteakip; kontenjanların doluluk oranlarının yeterli olmaması ve gelen talepler doğrultusunda ekli listedeki  kontenjanların ülke kotası konulmadan şahsen tercihe açılmasına karar verilmiştir.Alınan karar doğrultusunda;

*2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Balkan ve Diğer ülkeler kontenjanından herhangi bir programa yerleşen; halen öğrenci olup  eğitimine devam eden ve kayıt sildiren   öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

*2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Balkan ve Diğer ülkeler kontenjanından    herhangi bir programa yerleşen fakat kesin kaydını yaptırmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

*Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sisteminde aktif yada pasif durumda olduğu tespit edilen öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecek, tespiti halinde kayıtları silinecektir.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Uluslararası Öğrenci Seçme, Kayıt, Kabul ve Yerleştirme Kılavuzunda istenilen kesin kayıt evraklarıyla birlikte, Uluslararası Öğrenci Ofisine şahsen başvuru yapılacaktır. Kayıt kabul takvimi aşağıdaki gibidir.

4. Ek Yerleştirme Başvuru Tarihleri (Tüm Ülkeler)

01-02.11.2017

4.Ek Yerleştirme Sonuç İlanı

03.11.2017

2017-2018 Akademik Yılı Uluslararası Öğrenci 4.Ek Kontenjan Kesin Kayıt Tarihleri

06-08.11.2017

Başvuru yapmak isteyen adayların 01.10.2017 - 02.11.2017 tarihlerinde ULUSLARARASI ÖĞRENCİ OFİSİNE şahsen ya da noter onaylı vekaletname yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

Başvuracak adayın kesin kayıt hakkı kazanması durumunda istenecek belgeleri ibraz etmesi istenecektir. Eksik evrakla başvuru yapılamayacaktır.

BOŞ KONTENJANLAR İÇİN TIKLAYINIZ.