2017 - 2018 AKADEMİK YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ EK YERLEŞTİRME TARİHLERİ

Kesin kayıtlarımız 25.09.2017 - 29.09.2017 tarihlerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında TERZİOĞLU YERLEŞKESİ REKTÖRLÜK B BLOK ZEMİN KATTA BULUNAN ULUSLARARASI ÖĞRENCİ OFİSİDE YAPILACAKTIR.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR :

-Lise diplomasının aslı ve noterden ya da konsolosluktan onaylı Türkçe tercümesi

- Lise Diplomasının aslı ve lise diplomasının Türk Liselerinden alınan diplomalara denk olduğunu gösteren, ülkelerindeki Türkiye Büyükelçiliği veya Konsolosluğundan ya da Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’ndan alınacak“Denklik belgesi”.

-  Transkriptin aslı ve noterden ya da konsolosluktan onaylı Türkçe Tercümesi.

-  Pasaportun aslı ve noter ya da konsolosluk onaylı Türkçe tercümesi.

-  Doğum belgesi aslı ve noter ya da konsolosluk onaylı Türkçe tercümesi.

-  İkamet Tezkeresi  onaylı örneği ve Yabancı Uyruklu Kimlik Numarası.

-  Çift uyruklu adaylar için vukuatlı nüfus kayıt örneği.

- Mavi Kartın aslı ve fotokopisi.(Mavi Kartı olanlar, mavi kartlarını kesin kayıtta ibraz etmek zorundadırlar aksi takdirde kayıt yapılmayacaktır.)

-  T.C Kimlik kartı fotokopisi.

- Öğrencinin maddi imkânlarının ülkemizde yükseköğrenimlerini sürdürmeye imkân sağlanmasını temin etmek amacıyla geçimini sağlayabilecek düzeyde gelire sahip olduğunu gösterir belge. (Maaş bordrosu, kira sözleşmesi, tapu senedi, banka hesap özeti.vb.)

- Son altı ay içinde çekilmiş 8 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda vesikalık fotoğraf.

Tıp Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Programına Kayıt yaptıracak öğrencilerin bu bölümlerdeki derslere devam etmesine engel olacak bir durumu olmadığına dair Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Devlet Hastaneleri ile Tıp Fakültesi Hastanelerinden alınacaktır)

BİLMENİZ GEREKENLER :

- Adayların kayıt için şahsen başvurmaları gerekmektedir.

- Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez.

- Eksik evrağınız var ise kaydınız alınmayabilir.Kayda gelirken evraklarınızın tam olduğundan emin olunuz.

- 18 Yaş altı adayların kayıtları veli ya da vasisi aracılığıyla yapılabilir.

YENİ ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, ÖĞRENİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.